5% бонус за депозит

Величина бонуса:
5%
Min депозит:
1 000 RUB
"> Бессрочный

30% бонус за депозит

Величина бонуса:
30%
Min депозит:
5 000 RUB
"> Бессрочный

50% бонус за депозит

Min депозит:
10 000 RUB
"> Бессрочный

10% бонус за депозит

Величина бонуса:
10%
Min депозит:
2 000 RUB
"> Бессрочный

100% бонус за депозит

Min депозит:
30 000 RUB
"> Бессрочный