10% бонус за депозит

Величина бонуса:
10%
Вейджер:
27X
Min депозит:
1 500 RUB
"> Бессрочный

100% бонус за первый депозит до 15 000 RUB

Величина бонуса:
100%
Max бонус:
15 000 RUB
Min депозит:
1 500 RUB
"> Бессрочный